Bäckängsgymnasiet

Publicerad Av den 25 Mar 2010 I Genomförda workshops

Den här veckan har jag varit ute på sin gamla gymnasieskola och haft workshops i skrivande och framförande av scenpoesi. Bl.a. har eleverna fått ägna sig åt självbiografibruksanvisningar och gerillaläsningar. (Ha! Nu blev du nyfiken va?)

På fredag skall de ha ett Poetry Slam och det orsakade en viss nervositet bland dem som tidigare inte stått på scen. Inte för att de lät det påverka dem. Nervösmodigt trotsades scenskräcken under mikrofonövningarna och jag tror att Slam:et kommer att bli fantastiskt.

Jag kommer att släpa med mig Amanda Lindholm och Rijal Mbamba för att peppa igång publiken och värma upp jurygrupperna!

Ses på fredag kära Bäckängelever!

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *