Rektorerna!

Publicerad Av den 26 Apr 2010 I Gig, Nyheter

Elevhälsa var temat.
Borås skolledare hade diskuterat elevhälsa och andra viktigheter hela torsdagen.
Jag var något slags katalysator mellan allvaret och käket. ”Hopp och Lek” tror jag att arrangören sa. Och visst, jag underhöll lite men jag hoppas att jag behöll lite allvar och tankar på dagens tema när jag drog Ryggsäcks-dikten. Som vanligt drog jag på i höga växlar om informationssamhelvetet också.
För fjärde gången kom jag fullständigt vilse i Howl-parafrasen. Har bestämt mig för att straffa den dikten nu, den får läsningsförbud till den lärt sig veta hut.

Efteråt kom det fram en rektor (?) och sa något om att jag formulerade det han tänkt och satte ord på saker han funderat kring. Det känns så fint när det händer. Det är liksom lite det jag strävar efter.

När jag hade hoppat, lekt och allvarat klart satte jag mig till bords och hade ett mycket givande samtal kring acceptans och hur man angriper problem som utsatthet i skolan. Det var verkligen en kväll med perfekt avvägd balans mellan lek och allvar.

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *