Stand up- Spokenword- & Slam-vecka.

Publicerad Av den 19 Apr 2010 I Nyheter

Ja jäsiken i min blå balkong vilken vecka det var som försvann nyss. Jag började den med att se min absoluta favoritkomiker Dylan Moran live i Göteborg. Han är verkligen kung på det han gör. Kolla själv.

Vidare var det Borås tonåringar som visade hur man rockar en ordscen. En föreställning, ”Spoken Word Kväll”, på Borås Kulturskola och ett Junior-Slam. Båda evenmangen var breddfulla med nerv, vilja, snygga formuleringar och sköna textidéer.

Den här måndagen börjar rätt hårt med med ny frisyr och twitterkonto.
Vidare ska den här veckan bestå i ett gig för alla skolledare i Borås, det kommer ju bli intressant. Det kommer nog vara svårt att vara diplomatisk, kanske bli helt utan uppdrag efter detta. Men det är bara att stånga vidare (Pannben!).
Till helgen vankas det UKM i Jönköping. Jag får äran att uppträda där den verkliga kreativiteten och adrenalinkulturen frodas. Yeah! Det blir två mycket olika publiker men jag håller samma attityd i båda fallen, rätt på och inga stötdämpare.

Jag vet inte hur det är med dig, men jag ser fram mot den här veckan.

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *