Ung kultur och ny Mästartitel

Publicerad Av den 27 Apr 2010 I Gig, Nyheter

Helgen skall sammanfattas, helst igår.
Nu sitter jag som vanligt med frukost, jobb, planering, facebook och spotify i en enda stor hög av aktivitet. Det verkar vara tisdag, jag tänkte utgå från det.

Helgen var intensiv på många sätt men på den här bloggen får ni bara reda på det jobbrelaterade, det kan tyckas snopet men hey, det är jag som bestämmer här.

Lördagen inkluderade en bilresa till småland. Där ligger Jönköping. I Jönköping hade ett gäng unga kreativa, bl.a. en skön much vid namn Mike, styrt upp ett UKM. Det står för ”ung kultur möts”, och så var det. Det var ett kulturkaos av rang. Man simmade in i ett ljudlandskap som ständigt förändrades genom kulturhuset. Skönt att se när folk verkligen jobbar för ett arrangemang.
Dit hade jag blivit inbjuden som artist. Det var fint, jag fick ett skönt mottagande och jag hoppas att arrangörerna behåller sin stil även när de är högutbildade och inne i kultursmeten. Tyvärr går sånt över ibland.
Läsningen gick bra och även om caféet låg mitt i ljudlandskapet och kulturkaoset så blev det ett bra möte med en rätt stor publik.

Hemresan blev samma kväll trots önskemål om att jag skulle stanna med min syster och hennes förtjusande vänner på festligheter. Jag hade ju bestyr om söndagen som fick hålla mig skötsam.
Göteborgsmästerskapen i Poetry Slam hade sin final med uttag till SM-laget och korande av Göteborgsmästare. Det blev jag, och det känns redigt fint.

Hur var din helg?

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *