Välkommen till våren!

Publicerad Av den 12 Apr 2010 I Övrigt

Jag skulle kunna dra en metafor mellan hur våren knoppar sig och hemsidan börjar skjuta små skott som skall växa till ett stort träd. Jag skulle kunna dra liknelser mellan att sätta frö i nätverket och se det slå ut i full blom. Jag låter bli.

Det är vår och Slamsäsongen är igång. Borås Open kom och gick. Där gick jag och vann. Tre ordkanoner ställde upp och två av dem kom till final, inte illa pinkat. Jag är vidare i säsongsfinalen i både Borås och Göteborg.

Jag har avverkat tvenne poesifestivaler och en hel rad skolföreläsningar senaste månaderna. Nu idag fick jag två nya bokningar, en till Almåsgymnasiet där jag inte varit innan, trevligt att råkas.

Nu ska jag ta mig ner på” Borås by vår” och möta lite sköna kreatörer. I morgon är det Fågelviksgymnasiet med Olivia Bergdahl.

Ha en fantastisk dag nu och glöm inte att kika runt bland nätverket. Texten har börjat fyllas ut trots att bildfunktionen fortfarande krånglar. Men snart får ni se ur snygga våra kanoner är.

Fridens!

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *