Daltorpskolan och Mammutarna!

Publicerad Av den 27 Maj 2010 I Övrigt

Hey!

Den här veckan har jag varit ute på Daltorpskolan i Borås. 9 klasser av åttor och nior avklarade. 3 kvar och sedan är det slut. Det är synd, skulle gärna tagit en vecka till där.

Jag har pratat om redovisningar, om att möta en skara mammutar och om att kissnödigt be om godis. Är det så att du inte varit på min workshop i att våga scenen så kanske du inte förstår vad jag pratar om. Det gör kanske inte så mycket, för om du går på Daltorp kommer du snart få reda på det. Befinner du dig på en annan skola och behöver tips på hur man fixar en redovisning och försvarar sig mot stridselefanter så kommer jag gärna förbi nån dag.

Jag vill passa på att tacka er jag träffat hittills, jag har haft riktigt roligt tillsammans med er. Jag blir så imponerad av att ni vågar släppa loss och visa publiken vem det är som bestämmer, oavsett om det är 3 eller 30 personer ni uppträder för. Vi ses igen imorgon Daltorp.

Ta hand om er!

P.s. Daltorpelever! För mer info se här!

    1 kommentar

  1. Hej Matiss jag beundrar dej jätte mycket ända sen du kom tilll Daltorpskolan och pratade om redovisning.
    Min senaste redovisning gick jätte bra och jag höjde mitt betyg.
    Ett jätte stort tack!

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *