SM-Brons

Publicerad Av den 16 Maj 2010 I Nyheter, Ordkanoner

Hey! Hoppas att du mår bra och att livet sköter sig. Jag ville bara säga att jag gick och blev placerad trea i årets SM i Poetry Slam. Det visar väl att jag hänger mig stretsamt kvar i toppskiktet.

Detta gäller även alla andra ordkanoner som tävlade i årets upplaga av the finest Swedish Slam. Amanda Lindholm tog sig även hon till individuell final. Lovisa Malmgren Appelqvist och Josef Hoffert tillhörde det vinnande Malmölaget i SM:s lagdel.

Vi kommer och flexar musklerna när vi har chansen vi, jojo. Nu är det dessvärre så  SM tär på en rätt hårt. Istället för att ge dig en redogörelse för helgens toppar och allt för många dalar så ska jag lägga mig i fosterställning och invänta arbetsveckan som innebär en hel del planering inför bl.a Sharea och ett bra gäng workshops.

Fridens!

    1 kommentar

  1. Grattis grattis kära kusin, nästa år så vinner du guldet det vet jag 🙂
    Kram

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *