Sommarutflykter

Publicerad Av den 1 Jul 2010 I Gig

Nu bär det av!

I morgon far jag till Krokstrand för att delta i H2H music festival ett evenemang uppstyrt av organisationen Hand 2 hand, läs mer om deras arbete här.
Jag kommer att köra ett kort set varje dag och Fredagen bjuder ett koncentrat av ”Det är inte välden som är galen. Det är du.”, lördagen blir en salig blandning av vanföreställningar. Det verkar bli en fantastisk och brokig festivalmix av akter, jag kan ju erkänna att jag verkligen ser fram mot att se Jenny Doveson.

Direkt efter far jag till ett Ungdomsläger vid Vättern för att berätta historier vid lägerelden och kicka lite avslappnade workshops.

Sista anhalten under min ”Stödgigsvecka” blir vid Röda Sten där det festas till för Soundz of the south. Mer info om detta kommer.

Hoppas att vi ses på vägarna!

Fridens.

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *