Autumn Leaves

Publicerad Av den 10 Aug 2010 I Övrigt

Igår rusade jag rakt in i de första gulnande björklöven när jag sprang en vanlig sommarrunda i spåret. En intensiv men kortvarig chock drabbade mig i ungefär en halv kilometer.

Det verkar vara ett faktum att sommaren med chill och äventyr måste gå över. Det suger!
Dock innebär det att höstsäsong sätter igång med skolbesök, workshops och gig. Två framträdanden är redan klara. 26/8 deltar jag på Malmöfestivalen. Den flitiga och begåvade föreningen Ord På Scen kommer att husera på Hedmanska gården och har bjudit in mig att uppträda. Där kommer ni också kunna se ordkanonen Amanda Lindholm.

Vidare hörde den driftige Lennart Bång av sig och meddelade mig att Spoken Word Club gör sin femte säsong i vår huvudstad. På premiären 9/9 kommer ni att kunna se mig kicka loss. Mer info om det här kommer.

Jag ser nyfiket fram mot hösten och hoppas att vi ses bland glödande höst-love!

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *