Amandas höst.

Publicerad Av den 22 Sep 2010 I Gig, Nyheter, Ordkanoner

Nu händer det grejer! Hösten har utvecklats till en enda lång minifestival av fantastiska och läskiga grejer. I söndags hade jag mitt första renodlade ståupp-gig på scenkonstnätverket PotatoPotatos fantastiska valvaka här i Malmö. Närmre 200 personer trängdes i den lilla lokalen och jag svettades nervöst men gick upp på scenen och gjorde det, för mig (och förhoppningsvis en del andra), roligaste framträdandet på länge.

Jag har också varit med i Ung Poesis tävling (i just poesi) där jag blev en av de 20 finalisterna och även publicerad i deras antologi. Kul! Jag kommer att vara på plats på Göteborgs poesifestival tillsammans med de andra finalisterna den 29-30 oktober för att hänga och eventuellt få ett stipendium. Kom dit!

En annan spännande grej blir mitt framträdande på Ordsprak den 1 oktober. Där kommer jag spokenworda tillsammans med internationella och nationella spokenword-stjärnor, till exempel Cat Francois. Det kommer att bli ett kort men vasst och ganska provocerande framträdande. Det vill ni inte missa.

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *