Matiss v.44 1/3

Posted by on Okt 31, 2010 in Gig

Hey!

Nu är det höstlov här och jag har en veckas break från Poetry Slam-projektet på Sandgärdskolan. Snart komer ett inlägg om det arbetet.

Men bara för att det är lov innebär ju inte ledighet. Den här veckan ger jag tre gig. Det första är i Göteborg i morgon, Måndag. Under Ljusmanifestation för Narkotikans offer, Kungsportsplatsen kl 17.00-19.00 kommer jag att läsa texter kring missbruk och saknad. Kom!
”Många deltagare önskas för att visa solidaritet för de anhöriga till narkotikans offer, barn till föräldrar som missbrukar, för att hedra de som gått bort och för att förena våran önskan om allas rätt till ett drogfritt liv! ”
/ från Eventet på Facebook.

På Onsdag kör jag Spokenword på Stadsgårdsfesten i Jönköping och på Torsdag blir det workshopsHållplats 2010 i Varberg. Läs mer om det i nästa inlägg.

Ses i Göteborg i Morgon då!

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *