Grajor.

Publicerad Av den 5 Nov 2010 I Övrigt

Nu ska jag försöka inleda ett inlägg utan några väderreferenser. På Ordkanon är det grejer på gång! Den andra december uppträder jag på Sveriges enda spokenwordklubb. Platsen är Hotel Clarion i Stockholm och förutom jag kommer storheter som Malin Jakobsson och Niklas Mesaros vara på plats. Kul! Annat roligt är att jag varit med som poet i Radio Metropol. Jag pratade om T-shirttryck och förfärade programledaren.

Tänkte dela med mig av ett litet klipp också. Ni har säkert varken glömt Ordspraksfestivalen i sig eller debatten som blev i och med den och min medverkan i en artikel apropå bristen på jämställdhet i spokenwordsvängen. Vad ni däremot kanske har glömt är hur grymt mitt framträdande var. Här kommer det igen. Just for you.

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *