Höstlovet bye bye!

Publicerad Av den 5 Nov 2010 I Genomförda workshops, Övrigt

Nu har det snackats, lästs och workshoppats i tre olika städer. Skönt med lov! Nästa vecka drar arbetet på Sandgärdskolan och Daltorpskolan i Borås igång igen. Tre intensiva veckor med Poetry Slam-träning för eleverna.

Igår var jag på Hållplats 2010 i Varberg på Teater Halland. Det var en dag fullproppad av workshops och kreativa upptåg för ungdomar från hela Halland. Sisådär 80 stycken dök upp för att mosaika, skriva, operaimprovisera (jorå!), dansa salsa, göra böcker, se en urpremiär m.m.
Själv höll jag ett gäng workshops i skrivande, pratande, slammande, skrämmande, berättande och vikten av rätt slags språk typ. I det skönaste rummet med gött folk dessutom, se själv.

Snart kommer du få läsa mer här om Poetry Slam på Sandgärdskolan, om ett kommande projekt med killgrupp och annat gött. Den här helgen ser ut att bli välbloggad så du kan uptatera dig om alla spännande uppdrag vi på Ordkanon.se får vara med om.

Ha en skön kväll!

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *