Amandas spokenword-kväll i Stockholm (eller ”axelvaddskvällen”)

Publicerad Av den 7 Dec 2010 I Gig, Ordkanoner

Jag är på gång. I torsdags uppträdde jag på spokenword-kvällen på Clarion Hotel i Stockholm. Storheter så som Niklas Mesaros, Malin jakobsson och My Vingren var där och jag var ivrig och nervös. Sist av alla skulle jag upp på scenen och ivrigt begav jag mig upp. Så ivrigt att jag inte märkt att min tröja var ut-och-in och att axelvaddarna följaktligen satt utanpå tröjan. Detta hejdade dock inte de tre olika människorna som filmade mig att fortsätta med detta, så tillfället finns väl dokumenterat, kära läsare.

Jag har också fått x antal exemplar av Ung Poesi-antologin som Ponton ger ut och där jag är med. Rolit! Finns också att beställa, vilket jag tycker att ni borde – grymt många (19) duktiga unga poeter är publicerade där.

Och naturligtvis, kära vänner, avslutas detta inlägg med axelvaddsklippet. Njut och roas.

    1 kommentar

  1. Snyggt! Jag funderar alltid över varför det låter som att folk inte direkt lyssnar eller är med i publiken på Spoken Word-inspelningarna? Hur var publiken, helt ärligt?

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *