Ordet är din

Publicerad Av den 18 Jan 2011 I Gig, Nyheter

Mediapoolen i Västra Götaland fick en fantastisk idé. Eftersom jag ändå flänger runt och försöker inspirera eleverna så kunde jag göra mitt arbete lite lättare genom att börja från början. De tyckte att jag skulle ta ett par dagar och försöka inspirera lärare och ge dem lite nya verktyg till att väcka elevernas kreativitet.

”Hur ger man eleverna möjlighet att upptäcka sin egen röst och sitt eget skrivande? Hur får man igång elevernas skaparglädje? Hur kväver man självscensuren? Är du som lärare redo att bli utmanad?” ur presentationen av ”Ordet är min”

I början av februari ska jag alltså träffa lärare i Borås och Udevalla för att visa dem att de redan har verktygen och kunskapen att väcka elevers skaparlusta. Förhoppningsvis ska vi hitta lite nya funktioner på dessa verktyg också.

Här kan du läsa mer om Mediapoolens temadag ”Ordet är min”

Foto: Pelle Granström

Foto: Pelle Granström

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *