Ordet är min

Publicerad Av den 14 Feb 2011 I Genomförda workshops

Andra och tredje Februari höll jag som vanligt workshops i kreativt skrivande men istället för elever satt det lärare i skolbänkarna.

Mediapoolen styrde upp två sessioner i Uddevalla och Borås för lärare och bibliotekarier. Ordkanon.se stod som vanligt för lätt anarkistisk pedagogik. Deltagarna fick göra skrivövningar sedan göra dem bättre för att till sist stjäla så många idéer som nånsin var möjligt. Dessutom fick några skriva sina första facebookstatusar och twitterfeeds.

Det genomgående temat för föreläsningen var att eleverna tillhör en skrivande generation. Det finns alltså många ingångar till skönlitterärt skrivande.
För att boka föreläsningen ”Ordet är min” om elevernas eget språkbruk som nyckel till kreativt skrivande är det bara att höra av sig till mediapoolen eller skicka ett mail till info@ordkanon.se.

    3 Kommentarer

  1. Jäkligt lyckat!

  2. hej matiss!

    kurser för förskollärare då? 🙂 😉

  3. Jenny! Ordkanon.se har som mål att kunna vända sig till hela skolan. Vi ordnar kurser och workshops för dig oavsett om du går i trean, jobbar som lärare eller sitter på rektorsexpeditionen.
    För mer info, spörsmål och förfrågningar, släng iväg ett mail till info@ordkanon.se

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *