LA Spokenword

Publicerad Av den 13 Apr 2011 I Genomförda workshops, Gig, Nyheter

Näe, inte den lilla byn på andra sidan havet. LA står här för Landskrona. Tillsammans med Landskrona Stadsbibliotek och Aktivitetshuset Plantan så har Ordkanon.se styrt upp en ny kreativ coctail.

I sju veckor har nio klasser från olika skolor i Landskrona skrivit och spokenwordat. Eleverna går i åttan, nian och på gymnasiet. I morgon torsdag 14/4 är det dags för den stora avslutningen där drygt tjugo elever ställer sig på Stadsteaterns scen inför alla inblandade klasser och uppträder med sina egna texter.

Alla elever är delaktiga på något sätt, antingen som artister, scenarbetare, showansvariga eller som en peppande publik. Det är lite nervöst får jag erkänna men jag har en tokigt bra känsla inför det här.

Landskronas elever inspirerar och motiverar mig till att fortsätta att göra det jag gör. Kör hårt i morgon vänner!

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *