Tack alla fina!

Publicerad Av den 7 Apr 2011 I Nyheter

Det tar tid att sprida ordet. Tid och arbete är vad jag fått lägga ner nu mer än någonsin. Ibland krävs det bilder att sprida ordet. Det måste ju se ut som att det låter bra med, du vet hur det är.

För några veckor sedan bytte hemsidan utseende som du kanske märkt. Jag själv har inte så mycket med det att göra. Mest har jag tyckt till och ställt märkliga krav på Angelina Sahlgren Söder på Macho Media. Det är alltså hon som designat, animerat, klippt och klistrat för att få sidan att se ut som den gör. mange tack till dig.

Tack också till Erika Graham som tagit fotot på Amanda och Patrik Petroff som tagit fotot på mig för de små figurerna på startsidan. Mina favorit-dudes på brave solutions ska även de ha cred för tips kring det tekniska. Ett tack också till Fotograf Arngrim Larsen som spenderat två dagar med mig för att fota pressbilder. Dessa kommer att se dagens ljus inom kort.

Ordkanon.se är i ständig förändring. Fler sidor kommer att ändras och mer fakta om kommande händelser är på G att poppa upp.
Just nu kretsar jobbet främst kring LA Spokenword i Landskrona. Kolla in ett filmklipp eller läs mer här.
Klicka in dig till oss då och då så får du ta del av fler textperiment, ordbilder och spokenword.

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *