Kulturpedagogerna.nu hjärta Ordkanon.se

Publicerad Av den 19 Jan 2012 I Övrigt

Linn Skoglund

I Borås finns det gott om kulturella resurser. Linn Skoglund och Sandra Lidberg tillhör dessa resurser. De ligger bakom Kulturpedagogerna.nu och Showakademien, två nya institutioner verksamma i Sjuhärad.

Ordkanon.se håller ju det skrivna och talade ordet väldigt kärt och det är genom språket som vi utövar och sprider vår konst, kultur och utbildning. Kultur är ju ett mycket brett begrepp. Vi inser och anser att även andra kulturyttringar är viktiga. Därför blev vi mycket glada när Kulturpedagogerna.nu frågade oss om vi ville inleda ett samarbete och ha en gemensam presentation i deras folder som du hittar här.

Jobbar du inom grudskolan? Det börjar bli bråttom att ansöka till Kulturrådet om Skapande Skola. Läs mer om det på Kulturrådets hemsida. Redan den sjätte februari bör din grundskolas ansökan vara inne. Jag hoppas att du kontaktar kulturpedagogerna.nu eller ordkanon.se om du har några frågor kring vad vi skulle kunna erbjuda just dina klasser. Är du intresserad av kulturpedagogernas antimobbningsprogram eller ordkanons kurser där mycket kretsar kring att våga ta plats och hur man upptäcker sitt språk? Vi kan även utveckla kurser och projekt efter din skolas önskemål

Sandra Lidberg

Du hittar information om projekt och workshops kring språk, skrivande och snack här på Ordkanon.se. Är du intresserad av drama, teater och dans så föreslår vi att kikar in på showakademien.com och kulturpedagogerna.nu.

Vi ser fram mot att höra av er!

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *