Ordkanon tipsar: Tolv historier

Publicerad Av den 13 Feb 2012 I Övrigt


på Dramalabbet i Februari

Tolv historier av Dag Thelander

Höstens succé gästar Dramalabbet 17 och 25 februari!

Med en blandning av musik och estradpoesi berättar Teater C tolv nya historier. En helt påhittad, en helt sann, och resten någonstans däremellan. ”…minutiös känsla för det tragikomiska… Varje historia är en liten munsbit fylld med bitterljuv sötma.” UNT

Tolv historier spelar som bonusmaterial efter Den stora efterfesten av Johanna Emanuelsson, på Dramalabbet i Stockholm. Läs mer och boka biljetter: dramalabbet.com.

Ordkanon.se vill ju uppmärksamma spokenword och estradpoesi över hela landet. Rör du dig i Stockholmsområdet 17:e eller 25:e februari så råder vi dig starkt till att skapa tid i kalendern för att gå och se det här. VI bjuder även på ett smakprov:

 

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *