En Bibliotekarie. Hurra!

Publicerad Av den 26 Jul 2013 I Ordkanoner, Ordkanons vänner, Övrigt

Som ni kanske märkt av så har den här veckan varit lite mer strukturerad och produktiv än andra veckor på Ordkanon.se. Tydligt har detta märkts på bloggen, på vår twitter och vår facebooksida. Det beror på att vi gästats av bibliotekarien Josefine som sökt och hanterat information åt oss.  Josefine är några fotnötter och en disputering ifrån att ta sin examen. Dessutom har hon jobbat som skribent åt festivalinfo .se, med marknadsföring och som copywriter.

Nu tycker du att det låter som att vi försöker hitta ett jobb åt henne och det har du baske mig rätt i.
Ordkanon.se har ju som vana att pusha för våra samarbetspartners och kunder. Vi är ett nätverk som erbjuder kompetens åt kunder och roliga jobb åt våra talangfulla bekanta. Vi är ett nätverk för multiberättare och litteraturintresserade, inom den ramen hamnar verkligen vår bibliotekarie.
Under veckan här har sidor kopplats samman, avtalsmallar undersökts, känslig information har vaskats fram ur internets bottenslam och blogginlägg producerats i en takt som annars inte anstår en slö sommardag. Allt detta tack vare Josefine.
Är du själv i biblioteks-, informatörs- eller kommunikatörsbranchen? Vi hoppas verkligen att tiden och utrymmet på Ordkanon.se har gett dig möjlighet att bekanta dig med en framtida medarbetare. Du kan hitta till hennes olika sidor och presentationer via hennes Twitter @Josefiand och på Linked in.

Vi på Ordkanons mycket lilla och märkliga kontor tackar Josefine så mycket för den här veckan och för all hjälp!

 

    1 kommentar

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *