Lugn rivstart på terminen

Publicerad Av den 30 Aug 2013 I Övrigt

Min chill out zone vid Norra(?) Barken

Ja, jag kommer inte på något mer passande än just lugn rivstart. I Idylliska Söderbärke träffade jag två fantastiska klasser och vi vände upp och ner på lektionen, klassrummet och skrivregler.

Efter lektionerna kunde jag ladda batterierna på stranden vid Norra eller Södra Barken för att sedan åter ge järnet i  klassrummet. Jag är helt slut idag.

Det verkar också som att Kyrkskolan inte är helt missnöjda med besöket, inte om vi får tro svenskläraren  i alla fall:

Jag hade otroligt höga förväntningar och förhoppningar på Matiss besök och de har infriats med råge. Jag har skrattat så att tårarna runnit, jag har fått se mina elever göra och säga saker jag aldrig kunnat drömma om och jag har lärt mig otroligt mycket- Eleverna har verkligen uppskattat det de har fått se, höra och göra. ”Nästan värt att missa 10 minuters rast om vi får ha honom igen! ”
”En av de sakerna som fastnade mest i minnet var väl när han sa ”men du, det är lite skillnad på gullesnutt och rövhål” när Gustav frågade om vårdat språk. Citat från en elev i 8:an
/Helena Gustavsson, Lärare på Kyrkskolan i Smedjebackens Kommun

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *