Shane Koyczan i Malmö!

Publicerad Av den 11 Sep 2013 I Övrigt

Shane Koyczan Moriska Paviljongen den 12 september

Shane Koyczan är en prisbelönt kanadensisk poet, författare och spoken word-artist. Världen fick först nys om Shane när hans inflytelserika anti-mobbningsprojekt To This Day gick viralt 2013 med över 10 miljoner views på youtube. Om du inte sett det så kanske du gillar idrott och såg honom framföra ”We Are More” under invigningen av vinter-OS 2010.

Vi på Ordkanon.se är eld och rök och flammor över att han kommer till Malmö för ett offentligt uppträdande i morgon. Mer om Shane finner du här.  Vi tycker att du ska pallra dig dit, detta är typiskt en sådan pryl du skulle ångra om du inte gjorde.
Dessutom kommer:
OSKAR HANSKA Med ryggsäcken full av pokaler och släppet av debutskivan ”Krokodiltårar” precis avklarad kommer Oskar till Malmö den 12 september för att värma upp publiken inför Shane Koyczan.

POETRY SLAM DERBY, MALMÖ VS KÖPENHAMN Några av Malmös och Köpenhamns absolut bästa poeter och scenkonstnärer möter varandra i ett episkt derby för att avgöra en gång för alla vilken sida av sundet som har de bästa poeterna!

Kolla upp mer info här.

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *