Skryt nummer två

Publicerad Av den 2 Dec 2013 I Övrigt

I november var Matiss på Heby skola och hade workshops. Eleverna fick frågor om vad de fick för intryck vid första tillfället, vid andra tillfället, av Matiss Silins och Poetry slam och att sammanfatta med tre ord vad du tycker om projektet. Här är några elevers kommentarer:

”Han var duktig på det han gjorde och fick alla att skriva nåt, fast man inte kom på något. Han var rolig och vågade bjuda på sig själv. Han pratade också om uppmärksamhet och sånt. Det var rätt bra och intressant. Tävlingen var rolig fast jag inte var med. Tycker inte om att alla kollar på mig och ger mig uppmärksamhet. Det hjälper mig att han lärde ut att bli mindre nervös genom att landa, andas osv. Roligt, lärofyllt, nyttigt.”

”Han gjorde det tråkiga roligt, t ex när vi skrev vissa, vissa gillar inte att skriva, men han gjorde det roligare så man ville bara fortsätta jobba. Man blev lite ledsen när han sade att lektionen snart var över. Poetry slam var coolt. Det var jätteroligt att se alla framträda och det var roligt att se juryn och sådär. Det kändes ungefär som om det var en riktig poetry slam tävling. Roligt, gött, spännande.”

”Jag fick intrycket att han var skön och rolig. Att han var trevlig rolig. Han var duktig på att lära ut. Han gjorde allt så roligt fast vi skrev en dikt utan att vi visste om det. Jag var med och kom tvåa i tävlingen. Men det var väldigt pinsamt, jobbigt att läsa inför alla 8:or men det gick. Det var en kul tävling. Det var skönt och kul att kolla på och om han jobbar så, så kommer han lyckas bra för alla påverkas av hur han är och han får alla att lyssna på honom. Annorlunda, kul, vilt.”

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *