Fortsatt passivt aktiva.

Publicerad Av den 21 Jan 2015 I Ordkanoner

Hej igen!
För ungefär ett år sedan skrev jag det här:

”Nu kommer jag att skala ner på jobbet lite grand. Ordkanon.se fortsätter förmedla Sveriges grymmaste pedagoger och poeter inom spokenword och multiberättande. Vi finns kvar, det är bara att hojta till när du vill ha oss någonstans. Frekvensen på sociala medier kommer dock att minska en smula /…/ Detta innebär inte att vårt nätverkande minskar. Vi på Ordkanon.se förmedlar alltjämt workshops för skapande skola även under 2014. Vi pushar för vår huspoet Niklas Mesaros, vår eminenta multiföreläsare Lovisa Appelkvist, den skivaktuelle Oskar Hanska och för mina egna språkbråk. Därtill har vi ett brett utbud av poeter, artister, pedagoger och kreatörer i hela Sverige.”

foto Tobias Walka

foto Tobias Walka

Allt det där är fortfarande dagens sanning! Oskar är skivaktuell igen, Niklas är ännu vassare huspoet med dramatenbokningar och hedersuppdrag lite varstans och Lovisa blir bara  kunnigare, mångsidigare och eminentare för varje dag som går. Dessutom vill jag flagga för Nino Mick och Vilska Lindgren som har fått ta flera tunga uppdrag under 2014.

Jag själv fortsätter att hålla i Poetry Slam-projekt runt omkring i landet, uppträda och föreläsa med #språkbråk samt haka på spännande pedagogiska och poetiska projekt. Aktuellt just nu är min sprillans nya profil och mina kurspresentationer på Alla utbildare. Klicka in där för att sprida ord och länkar till den du anser behöva lite kreativitet, språkbråk och verbala utmaningar i sin verksamhet.

Tack för ordet, jag behåller det ett tag till.

/Matiss ”Hövdingen” Silins.

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *