Ordkanon Presenterar – Niklas Mesaros

Publicerad Av den 22 Mar 2016 I Ordkanoner, Övrigt

Om-igenJa, det har vi gjort förr. Men inför Textival 1-2:a april kommer vi att ge smakprov på vad våra mest aktiva Ordkanoner har för sig.

Idag den 22:a mars är det nämligen sista chansen att se Dramaten Spoken & Word i regi av Ordkanons Niklas Mesaros. Vi som jobbar nära honom vet att de sista månaderna har han arbetat med entusiasm och med sitt karakteristiska leende i högsta hugg för att ge publiken det bästa av svensk spoken word just nu. Kolla bara in den här beskrivningen från Dramatens hemsida.

”Kärlekshistorien mellan Dramatens publik och konstformen spoken word har vuxit och vuxit, från den blygsamma starten på Lejonkulan till en utsåld föreställning på Stora scenen. Nu sluts cirkeln genom att ta tillbaka spoken word till ett mer intimt format: Lilla scenen, fem poeter, två datum.

Spoken word-poeten Niklas Mesaros har varit delaktig i Dramaten& Spoken word sedan starten och har regisserat vårens två föreställningar.
/…/
Vi kan vänta oss poetiska monologer om allt från kärlek och relationer till frågeställningar om identitet, fördomar och normer. Spänningsläget mellan humor och där det gör lite ont att skratta utforskas. Följ med på en resa med ordet och rösten som flygande matta.”

För att visa hur galet bra Niklas är och hur fint ni kommer att få det på Dramaten ikväll, ni lyckliga som lyckas få biljetter, så visar vi ett klipp från förra omgången av Dramaten & Spoken Word.

 

Skulle du inte ha möjlighet att uppleva Niklas och hans ständigt sprudlande kreativitet just ikväll, så kan du ju alltid boka honom via oss på info@ordkanon.se. På Textival i Göteborg kommer vi vid Ordkanons bord presentera alla våra poeter och pedagoger, bara att glida förbi och snacka lite om allt vi gör och allt vi skulle kunna åstadkomma.

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *