Ordkanon Presenterar – Oskar Hanska

Publicerad Av den 30 Mar 2016 I Ordkanoner, Övrigt

Ja, det har vi gjort förr. Men inför Textival 1-2:a april kommer vi att ge smakprov på vad våra mest aktiva Ordkanoner har för sig.

2 (936x787)Oskar Hanska är en av Svensk scenpoesis mest produktiva och kreativa namn. Senaste året har han gett ut sin andra skiva, en remix av skivan, han har varit på Sverige-turné med Gränslandet, turnérat på egen hand runt i Sverige och nu alldeles nyss varit en av flera tunga namn på succéföreställningen Dramaten & Spoken Word. Men, Oskar är mycket mer än ett CV. Han är en scenkonstnär och poet med nerv och närvaro som överförts till vilket forum han än tar sig för. Här tänker vi låta dig få en stund med en av hans allra mest framgångsrika texter.

 

 

Vill du uppleva kraften i Oskars texter på närmare håll så kan du boka honom via oss på info@ordkanon.se. På Textival i Göteborg kommer vi vid Ordkanons bord presentera alla våra poeter och pedagoger, bara att glida förbi och snacka lite om allt vi gör och allt vi skulle kunna åstadkomma.

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *