Ordkanon Presenterar – Vilska Lindgren

Publicerad Av den 23 Mar 2016 I Ordkanoner

M.S PRESSBILDJa, det har vi gjort förr. Men inför Textival 1-2:a april kommer vi att ge smakprov på vad våra mest aktiva Ordkanoner har för sig.

”Vilska Lindgren är spoken word-artist, dramatiker, stand up komiker, wrestlare och feminist. Hon är övertygad om att hybris är bra för hjärtat och drömmer om att en dag äga en egen teater där det regnar konfetti varje gång hon går igenom en dörr.” Så färggrant börjar hennes presentation här på Ordkanon. Vilska är scenkosntnären som inte backar för obekväma ämnen eller dålig stämning, tvärt om. Hon rusar gladeligen in dem.

Hennes bredd på scenen gör att hon har pedagogiska input och skrivtips för alla tillfällen. Men eftersom skrivandet ofta handlar om ”Show don’t tell” så visar vi helt enkelt två klipp från Vilskas olika världar.

 

 

Hade du inte möjlighet att bevittna Vilskas senaste show/stand up/match/pjäs så kan du ju alltid boka henne via oss på info@ordkanon.se. På Textival i Göteborg kommer vi vid Ordkanons bord presentera alla våra poeter och pedagoger, bara att glida förbi och snacka lite om allt vi gör och allt vi skulle kunna åstadkomma.

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *