Ordkanon Välkomnar Agnes Török!

Publicerad Av den 9 Jun 2016 I Ordkanoner

Agnes reaching

Agnes Török. Foto: Perry Jonsson

Hej! Jag är Agnes Török, prisbelönt poet och kreativ workshopledare i ämnet engelska. Jag är extra bra på att bygga trygga grupper och använda kreativt skrivande för att hjälpa unga prata om psykisk hälsa, duktighet, osäkerhet och välmående. Därför har jag under lång tid varit anställd av BBC för att skriva om psykisk hälsa, och varit inbjuden TED-talare på temat lycka och konstnärligt uttryck. Ta en titt på TED-talket.

 

Jag kommer att driva workshops på skolor i ämnet engelska från och med höstterminen 2016.

Mer information om mig finns på www.agnestorok.org och på min egen Ordkanonsida.

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *