Nördighet och slam – en väldigt bra kombo

Publicerad Av den 5 Sep 2016 I poetry slam, spokenword

Nu är det höst! Det kanske inte är något alla är överlyckliga för, men hösten innebär många bra saker. Bland annat så innebär den att jag, Lovisa, drar igång en helt ny grej i Malmö – nämligen Nerdslam, en tema-tävling där man får slåss för äran av sin favoritkategori bland olika ämnen som brukar kategoriseras som nördiga. Först ut kör vi Pottervers mot Midgård, alltså J K Rowling mot J R R Tolkien. Tre poeter max, per läger, och så ett nytt spännande poängsystem där man får plus i kanten för snygga referenser och obskyrt kunnande. Den första omgången körs den tjugoåttonde september och evenemangen kommer husera på anrika Café Barbro på skolgatan 10 i Malmö.

Jag hoppas på att ge plats på scen för mer experiment och test med andra ämnen, och hoppas så klart att ge Malmö ännu mer möjlighet att avnjuta poesi. Dessutom så vinner man coaching med mig, en timma, vilket verkligen inte är fy skam.

Om ni är i trakterna, kom och ge poäng eller läs poesi eller bara var där och heja på ert favorittema. Klicka här för att komma till facebookeventet!

harrygandy

 

 

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *