Önskas det lite kunskap i trubadureri kanske?

Publicerad Av den 5 Dec 2016 I Ordkanons vänner

Ordkanon är ett företag som även driver ett löst sammansatt nätverk. Det betyder  att några poeter/pedagoger regelbundet jobbar för nätverket och andra presenteras vid behov. Just nu har Anders lite behov av att visa upp sin verksamhet så då tänkte vi presentera den.

andersDet här är Anders

Under åren med SM i poetry slam har vi ofta förundrats över de finstämda läsningarna med den mörka mystiska röst som Anders bär på. Han har även lång erfarenhet av musik och av att vara lärare på musikfolkhögskola. Nu pensionerar han sig snart, men tänker inte stränga av gitarren för det. Tvärt om, nu börjar livet som frilansande pedagog. Därför tänker vi ge en lite skjuts med marknadsföringen och låta Anders meny tala för sig själv en stund.

Anders Petterson är singer/songwriter, estradpoet, rock- och blues-musiker men även musiklärare inom grundskola och musikhandledare i kulturskola sedan 1990-talet. Det han erbjuder är:

  1. Låtskrivarkurser, text och musik. Ett program på temat kreativitet, med text och musik som utgångspunkt, lagom för en helg, ett par temadagar i skolan eller som kan utformas efter önskemål. Lämpligt som skapande skola-projekt, teambuilding för personalgrupper inom företag och offentlig sektor, Som arbetsmarknadsåtgärd etc. Var och en som deltar erbjuds möjligheten
    • att lära sig skriva text och musik till en egen sång
    • att komma i kontakt med det egna kreativa flödet
    • att lösa problem med hjälp av slumpinverkan
  2. Visprogram där han tolkar ur den svenska visskatten samt framför egna alster. Cornelis, Taube, Ferlin, Povel Ramel, Olle Adolfsson m.fl.
  3. Uppläsning av egen och andras poesi.
  4. Blues på svenska. Egna och andras tolkningar av bluesens klassiker till svenska.

Så, önskas det lite trubadureri eller annan musikalisk input så tveka inte att kontakta Anders på mail: anderspetterson@hotmail.com  eller tel: 070-3054251.

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *