Sommarkort och tre års-regeln

Publicerad Av den 30 Jun 2017 I Ordkanoner

Här kommer en kort semesteruppdatering innehållande presentation av en liten omväg kring skapande skolas treårsregel.

Nu är det sommar på riktigt för Ordkanon, i alla fall enligt kalendern. Vi har väl alltid ett par uppdrag under sommaren men ska ändå försöka att ladda upp inför höstterminen ute i skolorna.

Vi vill passa på att påminna alla skolor som varit nöjda med våra Skapande Skola-besök och år efter år bokat in våra pedagoger att hålla lite i hatten. Ni möts kanske av beskedet att skolan inte får anlita samma aktör fler än tre år i rad – Misströsta icke!

Ordkanon är ett nätverk med fristående aktörer så när du har betat av en så återstår det ju en massa inspirerande, kunniga och pedagogiska poeter att anlita. Så sucka inte djupt av sorg när du läser skapande skolas regler, vi kan fortsätta att hjälpa dig med fantastiska workshops i skrivande, spoken word och muntlig framställning, år ut och år in. Så lätt blir man inte av med Ordkanon!

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *