Ordkanonerna!

Publicerad Av den 21 Mar 2018 I Ordkanoner

Idag är det Världspoesidagen och då passar det väl strålande med att presentera våra pedagogiska poeter. Det är dessa personer som kommer att sprida hantverket och kunskapen om poesi och spoken word i våra svenska skolor under våren 2018!

(Jo, det kommer att presenteras flera. Jo, de kommer att sprida sin poetiska pedagogik även nästa läsår. Jo, det kommer ännu mera information om dem snart. Och ja, som vanligt har vi fler, många fler, poeter i nätverket än de som dyker upp här)

Men precis nu är vi så enastående glada över det här släppet av namn att vi inte riktigt kan bärga oss längre! Vi var bara tvungna att få ut dessa namn på stört. Varsågoda och grattis – här kommer en helt gäng ordkanoner, laddade och klara!

 

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *