På distans

2020 blev året då vi alla fick lära oss betydligt mer om att samla publik och deltagare via länk. Ordkanon kan genomföra det mesta på distans, oavsett om det gäller workshop, föreläsning eller scenframträdande. Här kan du boka någon av våra meriterade mästare för ett uppdrag som genomförs via skärm.

Distansuppdrag med scennärvaro

Här finner ni poeter som gärna framträder via länk. Alla har något som är extra speciellt för just dem, kolla nu in vad dessa Ordkanoner kan erbjuda just er.

Foto: LaRegina Creation

Joel

Joel Landberg är språkvetare med retorik som huvudområde. 

Du kan boka Joel på distans för workshops och annan undervisning i retorik, poesi och skrivande. Som utbildad copywriter kan Joel också rikta in sig på texter för marknadsföring.

Målgrupp: Åk 5–9, gymnasiet och vuxna.

Boka
Foto: Jens C Hilner

Louise

Louise Buenafe Mistén är välkänd som poet och konferencier – på både den svenska och den brittiska spoken word-scenen. 

Du kan boka Louise på distans för workshop i kreativt skrivande och spoken word. Som yogainstruktör kan Louise även leda andningsövningar som boostar kreativiteten.

Målgrupp: Åk 3–9, gymnasiet och vuxna

Boka
Foto: Sanna Hedlund

Simon

Simon Matiwos blev 2015 års vinnare av svenska mästerskapen i poetry slam och är även en av grundarna till Ortens Bästa Poet.

Du kan boka Simon på distans för workshops med fokus på retorik och spoken word.

Målgrupp: Åk 4–9, gymnasiet och vuxna.

Boka

Agnes

Agnes Török är en prisbelönt poet och författare som bl.a uppträtt på fyra kontinenter, publicerat fyra diktsamlingar och samarbetat med både SVT och brittiska BBC.

Du kan boka Agnes på distans för workshops både på svenska och engelska samt för poesiframträdanden.

Målgrupp: Åk 7–9, gymnasiet och vuxna.

Boka
Foto: Ulrika Mohlin

Louise

Louise Halvardsson är en prisbelönt författare och scenpoet, aktuell med romanen Punkpoet med svensk brytning och diktsamlingen Kramabstinens – skramlad scenpoesi.

Du kan boka Louise på distans för inspirationsföreläsning och/eller poesiframträdande.

Målgrupp: Åk 7–9, gymnasiet och vuxna.

Boka

Michael

Michael Horvath är poet, psykolog och van föreläsare som gillar ämnen i gränslandet mellan psykologi och kultur.

Du kan boka Michael på distans för Liveperformance, Föreläsning, Personlig skrivhandledning samt feedback på texter/videos

Målgrupp: Åk 7–9, gymnasiet och vuxna.

Boka

Vi är mer & fler …

Vår mästerlighet innefattar många individuella specialkompetenser – områden inom vilka vi är extra erfarna och begåvade. Det gör att vi kompletterar varandra men också att det alltid finns någon i vårt nätverk som är perfekt för just era önskemål. Låt oss få veta vad ni söker.

Läs om samtliga av våra mästare