För Lärare

Här har vi samlat föreläsningar är för dig som arbetar med lärande, pedagogik, marknadsföring och annan kommunicerande verksamhet. Det gäller alla från lärare till copywriters via bibliotekarier och chefer.

Våra föreläsningar handlar om att kommunicera intressant. De handlar om att skriva inspirerat och om att våga framträda inför folk. Därför är vårt mål att få dig intresserad och inspirerad. Vår erfarenhet är att du blir det.

Kunskapsspridning

Ismael Ataria, estradpoeten bakom boken och föreställningen Bosktavsängeln, om ADHD och utanförskap.

Tack vare vårt sätt att arbeta med text och framförande har vi fått jobba med många spännande projekt i hela Sverige. Våra föreläsningar handlar om hur vi försökt att göra varje möte med elever och deltagare kreativt, inspirerande och oförglömligt.

 

De handlar om att arbeta med poetry slam, spoken word och kreativt skrivande som kommunikativa och pedagogiska verktyg. Berättande och förmedlande är det roligaste vi vet. Vi är utspridda över landet och besöker skolor från norr till söder, det kanske är er skola vi besöker nästa gång?

”Att hålla föreläsningar kring spoken word och poetry slam handlar om en viktig kunskapspridning. Vi behöver nå ut till bibliotek och skolor för att de är de som har makten att ge ungdomarna plats och en scen att uttrycka sig på.”
– Lovisa Appelkvist

Klicka här för frågor, bokning och kontaktuppgifter eller titta närmare på länkarna nedan.

 Föreläsningar vi erbjuder

Bokma_ssan

Ordet är min!

Det finns många sätt att locka fram skrivandet på. Det bästa sättet för att nå andra är att veta hur man själv fungerar.

niklas

 

Pedagogik och poetry slam

Föreläsningen om poetry slam riktar sig först och främst till skolpersonal, bibliotekarier och kulturarrangörer. Vi föreläser om hur vi arbetat pedagogiskt med Poetry Slam för att stärka eleverna.

Vilksa-3

Spoken word

Vi ger verktyg för att du skall få blyga att handskas med sin nervositet. Du får även verktyg för att stimulera de lite mer scenvana.