Fågelviksgymnasiet.

Publicerad Av den 13 Apr 2010 I Genomförda workshops

Jag och Olivia Bergdahl tog oss till Fågelviksgymnasiet i Tibro idag. De hade sin årliga kulturdag och för tredje gången fick jag vara med och hålla workshops. För att göra folk sugna på skrivande och för att höja den kulturella standarden (kanske?) började jag och Olivia dagen med en högoktanig poesi/spokenword-show.
Just vår föreställning var frivillig så jag måste kalla mig nöjd när aulan var fylld till sisådär tre kvartar.

Det var ett rätt späckat schema med läsning, skotta i sig skolmat och sedan en workshop. Folk som var på min workshop förra året dök upp igen, inklusive två lärare. Det får jag vara nöjd med. Jag är även nöjd med stämningen som blir i ett rum när ett tiotal pennor raspar bort tystnaden och folk förlorar allt utom fokus på texten.
En extra bonus var att komma hem och läsa mailet där en elev gav mig beröm men tyvärr beklagade sig över att hon missade min workshop, även om hon hade varit på den två gånger förut.

Sammanfattningsvis gick det undan och var riktigt kul idag. Mycket skrivet blev det också, både i salen och på tavlan.

  3 Kommentarer

 1. hehe, det var mycket kuligt idag skulle jag vilja påstå!
  dock hade jag själv lite problem med pennan, men men du var braig :)!

 2. Kul att höra! Dessutom gillar jag att du tog mitt snack om att strunta i grammatiken på allvar. (Ja både pennan och pennvässaren var du rätt osams med va?)

 3. man måste leka med orden!
  hähä, vid en första anblick kunde det faktiskt uppfatts så,
  men de slöt sig endast samman emot mig, vill jag tro.

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *