Det Borde Finnas Regler Lina!

Publicerad Av den 25 Jun 2012 I Ordkanoner

Hej!

Nu när sommarlov och sommarläsning har påbörjats skulle vi på Ordkanon.se vilja tipsa om lite sommarläsning. Det flesta av oss kommer som sagt från Poetry Slam och vi hävdar med bestämdhet att Slam är en bra inkörsport till allehanda kreativa uttryck.
Lina Arvidsson är rutinerad i slam-sammanhang (slammanhang). Vi låter henne presentera sig själv och sin bok här nedan. Lina kan du med fördel kontakta via Ordkanon.se

 

Hej!

Jag heter Lina Arvidsson, är 30 och bosatt i Malmö, har debuterat i vår med boken ”Det borde finnas regler” på Gilla Böcker förlag och har fått mycket uppmärksamhet och superfina recensioner, t.ex här i Svenska dagbladetGP och i DN
Boken är en ungdomsroman med humoristisk ton som handlar om 14-åriga Mia och Mirjam som växer upp i en håla och mest av allt längtar tills de blir vuxna och livet börjar. Mirjam inleder en relation med 40-årige Per, något Mia gör sitt bästa för att stoppa. Och Mia blir kär i Vlad, killen med hatt, hängslen och gitarr, och vet plötsligt inte alls hur hon ska bete sig. Men främst av allt handlar boken om hur det är att vara 14 år, om stora framtidsdrömmar och nya pirrande känslor, stor ångest, kroppsnoja, djupa och ytliga funderingar och en längtan härifrån. Läs utdrag ur boken här.
Jag är även utbildad skrivpedagog och kan i samband med en författarläsning erbjuda workshops i skrivande. Utöver romanskrivande sysslar jag även med poetry slam, skriver krönikor i HD en gång i månaden och recenserar böcker på dagensbok.com

mvh Lina Arvidsson

 

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *