Terminsstart och treårsregeln.

Publicerad Av den 21 Aug 2017 I Övrigt

Nu är vi igång igen! Blogginlägget om terminsstarten kommer att vara väldigt likt det förra om sommarlov, inte för att vi är latmaskar utan helt tvärt om! Vi är produktiva och när byråkratin försöker att sinka oss så jonglerar vi kreativt kring den.

Enligt skapande skolas treårsregel får samma aktör endast användas under tre år. MEN! Ordkanon inte är en aktör utan en förmedling av aktörer, visst är det superbra? Ja det är det! Gillade du den poet som hållit i kreativa, lekfulla och inspirerande workshops de senaste tre åren och vill ha något liknande? Då kan vi definitivt lösa något utan att ni ska behöva ge er ut i den kulturella vildmarken för att leta i blindo.

Ordkanon är ett nätverk med fristående aktörer så när du har betat av en så återstår det ju en massa inspirerande, kunniga och pedagogiska poeter att anlita. Så sucka inte djupt av sorg när du läser skapande skolas regler, vi kan fortsätta att hjälpa dig med fantastiska workshops i skrivande, spoken word och muntlig framställning, år ut och år in. Så lätt blir man inte av med Ordkanon!

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *