Skapande skola med Ordkanon!

Publicerad Av den 16 Jan 2018 I Ordkanoner, skapande skola, workshops

Här kommer allt du behöver veta om våra workshops, arvoden och hur du söker medel från Kulturrådet.

Om bara ett par veckor går ansökningstiden till Skapande skola ut. Ordkanon har 10 års erfarenhet av att jobba med Skapande skola, tio år!

Matiss Silins verksamhetsansvarig och grundare av Ordkanon.

Vi är inte bara experter på att utföra Skapande skola-projekt – vi hjälper dig också med det du behöver veta om oss för att ansöka. Vi har sammanställt ett dokument med kort information om oss, några färdiga paket med workshops för hela grundskolan samt även kostnaden för workshops, så du lätt kan räkna ut hur mycket pengar du ska ansöka om.

Via oss kan du boka flerfaldiga svenska mästare i poetry slam, estradpoeter, författare, rappare och spoken word-artister med världsturnéer i bagaget! Du kan boka workshops för poesi, berättande, kreativt skrivande, spoken word, poetry slam och allt annat som har med skriftligt och muntligt berättande att göra. Litteratur är mer än bara böcker!

Ordkanon hjälper dig att finna rätt workshops för dina elever, oavsett vilken årskurs eller grundskola de går på. Med grundskola menar vi självklart hela grundskolan med särskola, mottagningsgrupper och SiS-institutioner.

Här!

Här finner du det matnyttiga dokumentet med ALLT du behöver veta för din ansökan till Skapande skola, inklusive länk till Kulturrådet. Trevlig läsning, vi ses snart i ett klassrum nära dig! Klicka in dig på Skapande skola med Ordkanon!

Här är några av dem du kan få träffa i ditt nästa Skapande skola-projekt

Agnes Török

Niklas Mesaros

Louise Halvardsson

Henry Bowers.

Ronja Möller

S.T.I.C.S

Hanna Haag

Ismael Ataria

Anton Höber

Mollgan

Felicia Högnelid

Oskar Hanska

Posta ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *